Siirry sisältöön

FAQ

 • Miten ilmoitan Finnair Plus -jäsennumeroni?

  Ilmoita meille jäsennumerosi sähköisessä palvelussamme (Oma Ecster). Lähettämällä nämä tiedot Ecsterillelle annat samalla suostumuksesi siihen, että Finnair Oyj:lle ilmoitetaan pääkortin haltijan Finnair Plus -jäsennumero ja kortilla tehtyjen ostojen euromäärä pisteiden laskemista varten. Finnairille välitetään vain ostojen kokonaiseuromäärä, ei tietoja yksittäisistä ostoista.

 • Mistä ostoksista minulle kertyy Finnair Plus -palkintopisteitä?

  Saat Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Ecster-kortilla maksamistasi ostoksista, yhtä lailla arkisista ruokaostoksista kuin isommistakin hankinnoista. Yksi euro = yksi piste. Esimerkiksi ruokaostokset 50 euroa = 50 pistettä, matkakortin lataus 80 euroa = 80 pistettä, jääkaappi 500 euroa = 500 pistettä jne.

  Plus-pisteet ovat aina täysiä pisteitä ja ne myönnetään kokonaisista euroista eli jos ostoksesi summa on esimerkiksi 100,75 euroa, saat 100 Plus-pistettä.

  Tilinostoista ja automaattinostoista ei kerry palkintopisteitä.

 • Miten ja mihin voin käyttää Finnair Plus -palkintopisteitäni?

  Voit käyttää palkintopisteitäsi tuhansiin etuihin! Esimerkiksi lentopalkintoihin, lisäpalveluihin sekä myös tuotteisiin. Finnair Shopissa on iso valikoima erilaisia tuotteita, joita voit ostaa palkintopisteillä tai maksamalla osan tuotteesta pisteillä ja osan rahalla. Palkintopisteitä voi lahjoittaa myös hyväntekeväisyyteen. Löydät kaiken palkintopisteiden käyttöä koskevan tiedon Finnairin sivuilta osoitteessa www.finnair.fi/plus.