Siirry sisältöön

Rahoitusta toimialasi tarpeisiin Rahoitusta toimialasi tarpeisiin

Ecster rahoittaa pienet, jokapäiväiset hankinnat, suuret investoinnit ja kaikkea siltä väliltä. Teemme yhteistyötä tuhansien yritysten kanssa useilla eri toimialoilla. Valitse yrityksellesi parhaiten sopiva toimiala ja katso, kuinka sinun asiakkaasi voivat saada paremman ostokokemuksen.
Ota yhteyttä

Ecster-luottoa saa monista liikkeistä ympäri Suomen ja eri toimialoilta  

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. useat kodinkone- huonekalu- ja erikoistavaramyymälät kuten Gigantti, Power, Veikon Kone, Stemma, Finsoffat ja F-Musiikki.

Ajoneuvojen ja vapaa-ajan tuotteiden yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Mercury ja BRP.

Keittiöhankintaan ja -remonttiin voi saada Ecster-rahoitusta Gigantin, Powerin ja Charmia-keittiöiden keittiövalikoimasta.

Kodin kunnostamiseen voi hankkia myös mm. lämmitysjärjestelmiä, aurinkopaneeleita ja terasseja. Yhteistyökumppaneitamme ovat esim. LämpöYkkönen, EnergiaYkkönen, eräät Bosch Lämpömestarit, Kotisi Energia, Omawatti ja Tähtiterassit.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää maksuratkaisustamme.

Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteystiedot Puhelinnumero Sähköpostiosoite

Huomioithan, että rahoitusratkaisumme edellyttävät, että yrityksesi on ollut toiminnassa vähintään 1 vuoden, sen liiketoiminta ja talous on vakaalla pohjalla ja että tarjoamasi tuotteet ja palvelut sopivat rahoituksen piiriin.

 

Näin käsittelemme henkilötietojasi

 

Pahus! Viestin lähettäminen epäonnistui, kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Ladataan...

Viestin lähettäminen onnistui!

Ota heti yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia niin autamme.

010 444 2602