Siirry sisältöön

Lahjoita pisteitä tärkeään työhön!

Kun maksat Ecster-kortilla, Finnair Plus -palkintopisteet kertyvät joka ostoksesta. Tiesitkö, että voit lahjoittaa pisteitä erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille? Pisteillä voit tukea esimerkiksi Unicefin tai Punaisen Ristin tärkeää työtä.

 

Lahjoita pisteitä nyt

Usein kysyttyä

 • Mistä ostoksista minulle kertyy Finnair Plus -palkintopisteitä?

  Saat Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Ecster-kortilla maksamistasi ostoksista, yhtä lailla arkisista ruokaostoksista kuin isommistakin hankinnoista. Yksi euro = yksi piste. Esimerkiksi ruokaostokset 50 euroa = 50 pistettä, matkakortin lataus 80 euroa = 80 pistettä, jääkaappi 500 euroa = 500 pistettä jne.

  Plus-pisteet ovat aina täysiä pisteitä ja ne myönnetään kokonaisista euroista eli jos ostoksesi summa on esimerkiksi 100,75 euroa, saat 100 Plus-pistettä.

  Tilinostoista ja automaattinostoista ei kerry palkintopisteitä.

 • Miten ja mihin voin käyttää Finnair Plus -palkintopisteitäni?

  Voit käyttää palkintopisteitäsi tuhansiin etuihin! Esimerkiksi lentopalkintoihin, lisäpalveluihin sekä myös tuotteisiin. Finnair Shopissa on iso valikoima erilaisia tuotteita, joita voit ostaa palkintopisteillä tai maksamalla osan tuotteesta pisteillä ja osan rahalla. Palkintopisteitä voi lahjoittaa myös hyväntekeväisyyteen. Katso, mihin kaikkeen voit palkintopisteitä käyttää Finnairin sivuilta.

 • Miksi en ole saanut Finnair Plus -palkintopisteitä?

  Olethan ilmoittanut meille Finnair Plus -jäsennumerosi? Palkintopisteet alkavat kertyä Ecster-, Aktiiviraha-, Power- ja Ecster Gigantti -kortilla maksetuista ostoksista, kun olet ilmoittanut meille jäsennumerosi. Jäsennumeron voit ilmoittaa nettipalvelussa tai Ecster-mobiilisovelluksessa. Huomioi, että pisteet kertyvät vain korttiostoksista, ei kortittomasta luotosta tai kuukausimaksusta.

  Oletko maksanut laskusi ajallaan? Pisteiden maksuhetkellä luottotilin tulee olla ajan tasalla eli kaikki erääntyneet laskut tulee olla maksettuina eräpäivään mennessä.

  Onhan asiakkuutesi edelleen voimassa ja tilisi avoinna? Palkintopisteiden maksaminen edellyttää, että et ole lopettanut luottotiliäsi ja asiakkuuttasi Ecsterillä.