Siirry sisältöön

Näistä asiakkaat kysyvät

 • Mikä on kuukausimaksu?

  Luotosta peritään kuukausimaksu, joka on 0,01 prosenttia per päivä luottosopimuksen mukaisesta luottorajasta, kuitenkin enintään
  150 euroa vuodessa ja enintään 12,50 euroa kuukaudessa.

  Esimerkki: kuukausimaksu 2000 euron luottorajasta on 6,08 euroa.

   

 • Onko viitenumeroni aina sama?

  Viitenumero säilyy joka laskussa samana, vaikka summa vaihtuisi. Kun maksat laskua omasta verkkopankistasi, käytäthän maksaessa aina viitenumeroa. Jos merkitset myös viesti-kenttään tietoa, viite ei välity maksun saajalle ja tämän vuoksi suorituksesi kirjautuu tilillesi hitaammin.

 • Miten voi muuttaa paperilaskun e-laskuksi?

  Voi tilata e-laskun helposti oman pankkisi verkkopankista valitsemalla laskuttajaksi Ecster ja tuotteeksi Ecster. E-laskuissa on aina myös erillinen linkki laskuttajan erittelyyn, josta näet kyseisen kuukauden tilitapahtumat.

 • Miten lopetan luottotilini?

  Jos haluat lopettaa luottotilisi, ilmoita siitä meille jollakin alla luetelluista tavoista:

  Postitse: osoitteella Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa, Asiakaspalvelu, PL 537, 00101 Helsinki. Laita viestiisi pyyntö luottotilisi lopettamisesta ja sen lisäksi nimesi ja kotiosoitteesi. Jos sinulla on useampia tilejä ja haluat lopettaa vain jonkin/joitakin niistä, laita myös lopetettavaksi toivottujen tilien numerot.

  Nettipalvelumme kautta voit lopettaa tilisi. Palvelua pääset käyttämään omien pankkitunnusten avulla.

  Soittamalla asiakaspalveluumme 010 444 2600 (pvm/mpm).
  HUOM! Pelkkä kortin tuhoaminen ei lopeta tiliäsi. Jotta voimme lopettaa tilisi, meidän täytyy saada sinulta tieto halustasi lopettaa luottotili. Kun olet lopettanut tilisi, hävitä korttisi leikkaamalla se kahtia niin että siru ja magneettiraita tuhoutuvat.

 • Minulla on Aktiiviraha-kortti. Milloin saan uuden Ecster-kortin?

  Aktiiviraha-kortilla voit maksaa ostoksesi jatkossakin. Saat uuden Ecster-kortin, kun Aktiiviraha-kortin voimassaoloaika päättyy. Jos kuitenkin haluat jo aikaisemmin uuden Ecster-kortin jo nyt, voit tilata sen asiakaspalvelustamme. Veloitamme kortin tilauksesta hinnaston mukaisesti.

Miten voimme auttaa?

Olemme keränneet tavallisimmat kysymykset ja vastaukset.
UKK