Siirry sisältöön

Näin rahoitat keittiöremontin – 5 hyvää syytä valita Ecster

Keittiö on kodin sydän, jonka uudistaminen on monesti tuntuva investointi. Lue, miten suunnitelmat muuttuvat todeksi ja miksi Ecster-luotto on toimiva tapa rahoittaa unelmiesi keittiö.

Onko sinun keittiössäsi jokin asia jatkuvasti vinossa: kaapin ovi aina väärässä paikassa, liian vähän työtasoja ja säilytystilaa, turhan iso tai pieni tiskiallas ja kodinkoneet aikansa eläneitä energiasyöppöjä? Keittiöaskareissa kuluu iso siivu elämästä, joten omiin tarpeisiin sopiva keittiö on investointi sujuvaan ja mukavampaan arkeen.

                                                 

Näin alkuun keittiöremontissa

 

Sekä uudiskohteen keittiösuunnittelu että vanhan keittiön remontti kannattaa aloittaa ammattilaisen kanssa.

Varaa aika keittiösuunnitteluun, jossa pääset käymään ammattilaisen kanssa läpi, millainen keittiö sinulle sopii ja millainen keittiö tilaan on mahdollista toteuttaa. Omat toiveet kannattaa listata ylös, niin varmistat, ettei mikään tärkeä yksityiskohta pääse unohtumaan.

 

Unelmakeittiö kerralla kuntoon

 

Ecsterin yhteistyöliikkeissä saat suunnittelun yhteydessä myös rahoitustarjouksen, voit saada luottoa jopa 20 000 € asti. Rahoituksen avulla saat liikkumavaraa remonttibudjettiin ja voit saada kerralla koko keittiön kuntoon, ilman että sinun täytyy luopua itsellesi tärkeistä asioista. 

Ecster-rahoituksella sinun on mahdollista toteuttaa unelmiesi keittiö sellaisena kuin sen haluat. Saat juuri sinulle sopivan keittiön, josta maksat vasta kun se on toimitettu. Luottopäätöksen saat heti, etkä tarvitse vakuuksia. Keittiöllesi saat joustavat, edulliset ja monipuoliset maksuajat.

 

5 hyvää syytä rahoittaa keittiö Ecster-luotolla

 

1. Nopea luottopäätös

Saat luottopäätöksen heti keittiöhankinnan yhteydessä.

2. Vakuudeton luotto

Ecster-luottoon ei tarvita erillisiä vakuuksia.

3. Maksuaikaa ja joustoa

Kun maksuaika ja kuukausierä on mitoitettu oman talouden mukaan, luoton kuukausierä pysyy kohtuullisena ja rahaa jää myös muuhun elämiseen.

4. Edullinen luotto

Keittiöostoksilla kannattaa hyödyntää Ecster-rahoituksen maksuaikatarjouksia, joilla voit saada mukavasti edullista maksuaikaa keittiöllesi Ecster-kortin kuukausimaksun hinnalla.

5. Käyttövaraa myös jatkossa

Ecster-kortilla käytössäsi on jatkuva luotto, joten sinulle vapautuu käyttövaraa, kun olet lyhentänyt velkaasi. Jos keittiötä varten otettu luottomäärä tuntuu tarpeettoman suurelta käyttövaralta jatkossa, voit helposti pienentää luottorajaasi. Voit myös hyödyntää hyviä maksuaikatarjouksia eri liikkeissä ja käyttää kortin monia etuja.

 

Täältä saat Ecster-rahoitusta

 

 

Näin säästät sähköä ruoanlaitossa – 6 vinkkiä kotikeittiöön

Nyt nukkumaan! Hyviä unia asiantuntijan vinkeillä

Vaihtelua kesäkeittiöön: 5 uutta herkkua grilliin