Siirry sisältöön

Miksi luottokortilla maksaminen kannattaa?

Tarkka kuluttaja valitsee maksuvälineeksi luottokortin, joka tuo turvaa varsinkin, jos jotain menee pieleen, mutta myös helpottaa oman talouden hallintaa.

Luottokortilla maksaminen on ollut Suomessa muita Pohjoismaita vähäisempää ja luottokortteja kohtaan on tunnettu ennakkoluuloja, usein perusteettomasti. Luottokortilla tehdyille ostoksille on tarjolla kuluttajansuojalain mukaista turvaa enemmän kuin muilla maksutavoilla ja ongelmatilanteissa ostokset voi reklamoida rahoitusyhtiölle.

Oman talouden hallintaa tukee mahdollisuus jakaa ostoksia pidemmälle aikavälille tai vaihtoehtoisesti maksaa kaikki kerralla pois. Ecsterin luottokorteilla saa myös vakuutusturvaa ja muita hyviä etuja.

Tämän kaiken voit saada, kun maksat ostokset Ecsterin myöntämällä luottokortilla:

 

👛Talouden hallintaa

 

Luottokortilla_maksaminen_600x314_pesukone.jpg

 

Jemmarahaa yllättäviin tilanteisiin

Kun pesukone hajoaa, jääkiekkovarusteet käyvät pieniksi, postilaatikkoon tipahtaa kutsu serkun häihin - ja kaikki samaan aikaan, vararahastolle on tarvetta. Ecster-kortti antaa liikkumavaraa yllätysten varalle, sillä sinulla on aina käyttövarasi verran rahaa käytettävissä. Luottotililtä voi myös nostaa käteistä automaatilta.

Liikkumavaraa kuukausibudjettiin

Vuoden varrella menot vaihtelevat: kun kesälomalla kuluja kertyy reilummin, syksyn tullen taas säästetään ja kun joulun alla ostoksia syntyy enemmän, alkuvuoteen tehdään usein tarkempi taloussuunnitelma. Ecster-kortti tuo omaan talouteen tasapainoa, kun maksuerää voi muokata tulojen ja menojen mukaan. Korttiostoksille saa noin 30 päivää korotonta maksuaikaa ja laskun tullen voit valita, maksatko minimierän, koko velkasaldon tai jotain siltä väliltä.

 

🔐Turvallista maksamista

 

Rahoja ei veloiteta suoraan tililtä

Etkö tunnista maksutapahtumaa? Jos huomaat, että kortillasi on tapahtumia, joita et itse ole tehnyt, voit reklamoida korttitapahtuman. Aiheetonta maksua ei veloiteta sinulta.

Rahat takaisin, jos jotain menee pieleen

Väärä tuote tuli vai tuliko ollenkaan? Jos et ole saanut tilaamaasi tuotetta tai palvelua, tai vastaanottamasi tuote ei vastaa kuvausta, voit reklamoida tapahtuman, jos et saa myyjään yhteyttä. Samoin jos kortilla ostamasi matka on peruuntunut matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön konkurssin vuoksi, voit tehdä reklamaation.

Turvallista verkkomaksamista

Ecster-kortin väärinkäyttö nettiostoksilla on vaikeaa, sillä kortilla tehdyt ostokset edellyttävät maksujen vahvistamista puhelimeen ladattavan Ecster Secure ID -sovelluksen avulla.

Ostokselle omavastuuturvaa

Uusi puhelin kohtasi betonilattian? Jos Ecster-kortilla maksamasi tuote menee rikki tai varastetaan, saat kotivakuutuksen omavastuuosuuden takaisin Omavastuuturva-vakuutuksesta.

 

Luottokortilla_maksaminen_600x314_turvallinen_maksaminen2.jpg

 

👌Rahanarvoisia etuja

 

Matkavakuutus mukaan reissuun

Kun maksat vähintään puolet matkastasi Ecster-kortilla, saat Matkaturva-vakuutuksen, joka tarjoaa kattavasti turvaa sinulle ja perheenjäsenillesi matkalla.

 

Ecster-kortti kannattaa joka päivä

Ecster-kortti on monipuolinen Mastercard-kortti, jolla maksat turvallisesti kaikkialla maailmassa. Omia ostoksia seuraat helposti nettipalvelussa tai Ecster-sovelluksessa.

Lue lisää Ecster-kortista

Sähkölasku kuriin! 10 fiksua vinkkiä säästämiseen

Näin rahoitat keittiöremontin – 5 hyvää syytä valita Ecster

Näin helposti teet budjetin